CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Co vám chybí na Cundco.de

téma založeno uživatelem peťul - 9.6.2015, 18:05 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 1 Eldenroot 4 endomame 1 Karel 2 peťul 3
Lidičky chybí vám některé kartičky nebo celé rozšíření? Mě ano a proto jsem hledal různě po netu. Zjistil jsem, že na Cundco.de lze objednat některé kartičky viz. přiložený soubor, ale ne celé sety a bohužel ne kartičky, které jsou přeškrtlé červeným křížkem. Proto jsem si myslel, že kdyby si jeden člověk objednal 3 kartičky ze setu a druhý další 3 kartičky ze stejného setu, tak by to mohlo vyjít. Osobně se mi tam třeba líbí, že mají Směrovou (větrnou) růžici I. Měl by někdo zájem? a pomohl by mi v tom někdo?
Odkaz v němčině Cundco.de

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory
.pdf   Liste-neu570b9362bbc0e.pdf (Velikost: 5,19 MB / Nahráno: 12.4.2016, 11:45 / Stažení: 16x)
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Vypláznutý jazyk Díky @Karel 
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
(12.4.2016, 12:10)Eldenroot Napsal(a): Tak směrová růžice I a II jsou naprosto totžné až na 2 písmenka u znaku směrovky... Cundco prodávalo/prodává růžici určenou pro celosvětový trh, Spielbox měl jen německou verzi. Zde mi přijde zbytečné kupovat tyto obě verze.

Máš pravdu. V tomto případě mě ovládá sběratel ve mě a ne hráč Vypláznutý jazyk Zkouším taky vyzvědět, zda je někdo taky tak posedlej. Mrknutí
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Vypláznutý jazyk Díky @Karel 
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)