30.11.2021, 10:10
Nakukoval jsem na Cundco už pár minut po půlnoci a pak celé dopoledne, nakonec jsem to stihl. Zvláštní, že v dnešní době všech těch internetů se o Adventní akci, natož třeba kdy začne, nezmíní třeba profil HiG na facebooku. Taková malá bojovka s námi fanoušky... Nové minirozšíření, i když hodně jednoduchoučké, mi udělalo radost, ještě větší pak snad už poslední "zázračné" znovuobjevení Dutch monasteries, které mi chyběly a velikonoční akci, kde se posledně nabízely, jsem prošvihnul. Náhodou jsem si zrovna dopisoval s hráčem z Anglie, který za ně chtěl cenu podstatně vyšší, takže mi HiG pro jednou nějakou tu libru/euro/korunu ušetřili. Urval jsem i jedno balení vlaječek, bral jsem automaticky žluté, až pak jsem si všiml, že bylo v nabídce víc barev, ale během dvou hodin zmizely všechny. Vyzkouším a případně dokoupím, ale ty původní americké, které HiG adaptovali, se mi líbily podle fotky nějak víc.
Obsah adventního balíčku mě zklamal, když pominu drobné herní doplňky, materiál ke hrám, které nehraju, a různé neužitečné blbinky typu svíček, tak bych paradoxně měl zájem vlastně jen o tu krabičku, ale kvůli CutCassonne dílkům si takový balíček kupovat nebudu. Taky jsem zklamaný, že se konečně neobjevila normálně dostupná Zimní edice - k adventní akci by se máloco hodilo víc, spousta hráčů se na ni těší, naděje ještě zvýšila nedávná akce s doprodejem Perníčka... a ono zase nic. Celkově mé pocity tak nějak souzní s rozpaky nad (ne)oslavou 20. výročí a plíživým nástupem C3.
Obsah adventního balíčku mě zklamal, když pominu drobné herní doplňky, materiál ke hrám, které nehraju, a různé neužitečné blbinky typu svíček, tak bych paradoxně měl zájem vlastně jen o tu krabičku, ale kvůli CutCassonne dílkům si takový balíček kupovat nebudu. Taky jsem zklamaný, že se konečně neobjevila normálně dostupná Zimní edice - k adventní akci by se máloco hodilo víc, spousta hráčů se na ni těší, naděje ještě zvýšila nedávná akce s doprodejem Perníčka... a ono zase nic. Celkově mé pocity tak nějak souzní s rozpaky nad (ne)oslavou 20. výročí a plíživým nástupem C3.

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)